Autor Wątek: Hathor 8bucker - opinie  (Przeczytany 26418 razy)

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Odp: Hathor 8bucker - opinie
« 25 Gru, 2018, 13:30:11 »
Elo
Przypadkowo stałem się "testerem" pipaków Darka z Hathor Pickups z racji długoletniej znajomości całego teamu gitarowego.Dużo się ostatnio bawimy z żonglerką różnymi komponentami.Grałem na 8Buckerze i...
Bardzo solidny pipak.Darek daje do swoich produktów najwyższej jakości komponenty i zajebiście dba o jakość !!!
Dla mnie jest on bardzo klasyczny tzn mniej środka i więcej góry z dołem.Bardzo selektywny.Heavy Metal, Thrash Metal.
Nic nie dudni w dole i nie gryzie w górze.Ogrywany na hi gainie i twardym drewnie (klon/palisander i padouk) gitara bardzo "szeroka i sucha".Generalnie polecam ale...

W stajni pojawił się nowy modern pipak. Zeppelin na A5. Coś jak Nailbomb od BKP ale dla mnie lepszy.Bardzo równy, selektywność to już standard u Darka, bardzo miękki na wiolinach i perkusyjny na basach.Mam go obecnie z nowym magnesem A5 (wyczaił zajebiste magnesy i nie do wiary jak A5 może się różnić od A5).Dla mnie obecnie konfiguracja idealna a Nailbomb pogoniony ;-).Uważam ,że większość z Was będzie bardziej zadowolona z Zeppelina niż 8Buckera.

Amen

No ani nazwa, ani w sumie opis Pana Dariusza na to nie wskazywał, że to ,,polski nailbomb". Bardziej spodziewałem się pierdzenia Pejdża. Proszę zasugerować zmianę nazwy, bo wprowadza w błąd :D
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.