Wszyscy zwolennicy przyjmowania imigrantow zza granicy powinni ich przyjmować pod swôj dach i się nimi opiekować. Niech dadzą przykład sceptykom i niechętnym, zamiast pierdolić, że to państwo się tym powinno zajmować. Jakie państwo? Państwo to ludzie.
To prawda w teorii, ze państwo to ludzie, w istocie aparat rządowy-państwowy, blokuje takie możliwości a ostatnimi czasy coraz bardziej ingeruje w nasze wybory zyciowe. Co powinnismy myśleć, niemal jak sie kochać i jak życ. Kiedy puszczac dzieci do szkoły. Mam wrazenie ze wiekszośc ostatnich i nie mam na myśli tylko rzadów PiS choć te najbardziej wg mnie ingerują , decyzji typu gimnazja czy maja byc czy nie, ila lat ma mieć dzicko by szło do szkoły, Które lekarstwa sa dobre które złe, wyliczać mozna jeszcze długo. Wszystkie te sprawy wydaja sie być widzi misie danego ministra czy tez osoby decyzyjnej. Tak samo nie pozwola Tobie przyjąć takiego imigranta, czy nawet zorganizować mu leczenia.
Witam w socjaliźmie
Johnny
lubi to
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .