a jak z ogólna kompatybilnością wsteczną? Progsy z XP działają poprawnie, czy natknęliście się na jakieś problemy? Bo chetnie bym wypróbowal na swoim laptoku
Nie mogę się jeszcze do końca w tym temacie wypowiedzieć, ale jak do tej pory nie miałem żadnych problemów z aplikacjami działającymi pod XP...
Lord, używasz wersji 32 czy 64? Też bym sobie chętnie spróbował teraz 7 zwłaszcza, że mam ambitny plan kupić oryginalny 7 64 jak wyjdzie...
32-bit, głównie z powodu mojego interfejsu M-Audio, który 64-bitowy sterownik ma cały czas w fazie beta testów :/ Wersja 64-bitowa zapewne miałaby większe zapotrzebowanie na pamięć operacyjną i dyskową (za sprawą większych binariów).
graficznie pra w strone tego co oferuje compiz fusion na linuxie juz dawna
Zgadza się - menadżer kompozycji to żadna nowość.
joł, ja też używam od jakiegoś czasu w7 i jestem zajebiście zadowolony, system jest bardzo stabilny i nie muli jak XP czy Vista, jedynie miałem problemu ze sterownikami ASIO przy zabawie z Cubasem:/
Łoooł... ja z moją M-Audio nie mam praktycznie żadnych problemów. Nic się nie zmieniło w tej kwestii w porównaniu z Vistą (czyli działa jak należy).