Ma ktoś może PL manual do HD 500 w pdf i może podratować mnie?
Sam szukałem wcześniej ale w necie znaleść nie mogłem. Mam pełną w wersji papierowej od Laudy bo akurat miałem farta i instrukcja była na wyposażeniu jak kupowałem od pierwszego właściciela . Podobno można do nich napisać do Laudy to może przyślą, ale tego nie próbowałem.
Właśnie zebrałem się do kupy i napisałem do Laudy po prośbie. Dzieciaki już parę razy próbowały mi nanieść kilka poprawek i pokolorować więc już od dawna też myślałem żeby mieć ją w pliku pdf . Poczekamy, zobaczymy co odpiszą
Odpisał mi właśnie Jarosław Tomaszewski z Laudy co następuje :
Witam,
Dziękuję za e-mail. Nie jesteśmy już dystrybutorem marki Line 6 i nie posiadamy instrukcji w wersji pdf. Proszę o kontakt z Yamaha Polska.
Pozdrawiam,
Wlazłem oczywiście na yamahę ale tam jest tylko przekierowanie na stronę LINE 6.
Za to znalazłem w zakładce instrukcji po zalogowaniu do ściągnięcia pdf w polskim języku dla Pod HD 500x
Z tego co porównywałem jest to to samo tyle że w skróconej opcji do tego co mam w wersji papierowej.
Alchemik albo się zaloguj na LINE 6 i ściągnij sobie
http://line6.com/support/manuals/podhd500x?selected_language=plAlbo napisz do mnie na priv bo mam ją ściągniętą to ci ją podeślę