Jak mieliśmy do wyboru w tej samej cenie mieć paździerz w domu albo drewienko to woleliśmy drewienko. To tak jak z gitarą..... lepiej z paździerza czy z drewna?
trol 1 (ss.org style): w sumie jeden wuj czy paździerz czy drewno skoro grasz na EMG
trol 2 (Tomek Martyniak style): meble z drewna kupiłeś to na gitarę nie starczyło i musiałeś Bananeza z paździerza kupić?
Jak na moje możliwości techniczne jeżeli chodzi o granie podstawa jest i wystarczy mi to co mam i nie ma sensu ładować więcej kasy w sprzęt po to tylko żeby mieć wyjebany sprzęt za grube tysiące. I tak jak se gitare wyjebiesz w cenie nowej fury to i tak znajdzie sie koleś który ci powie ze masz zjebany paździerz . Nie ma sensu dyskutować o gustach. Bananez z EMG brzmi jak dla mnie poprawnie i jest spoko , nie stać mnie na nic innego. A meble z drewna też z niższej półki cenowej jak dobrze poszukasz na alle w cenie nowych paździerzy znajdziesz.
. Zreszta najpierw były meble i później ciułanie na gite bez uszczerbku na finansach rodzinnych , a to trudna kombinacja jest. Sie nam nie przelewa generalnie .
. Tyle w temacie