To ze on tego chce jestem pewny od dawna, ale ze chce w to wciagnąc mnie, wypierałem jakiś czas, teraz zaczynam z przerazeniem na to patrzec. Osobiście wole byc w tej chujowej unii niz po za nią.
Ciężko nam będzie być w Unii która zaraz się rozpadnie. Lepiej już się ewakuować niż dać się ściągnąć na dno.
Od momentu jak Polska wycofała się całkowicie z wprowadzenia Euro już było wiadomo jaki obrano kierunek.
Z taką opinią poczekałbym do momentu ostatnich ustaleń i wyliczeń kosztów Brexitu. Wyobrazasz sobie ze władowali w nas tyle kasy i teraz tak po prostu sobie wyjdziemy ? Mam nadzieje ze te 70 kilka procent za pozostaniem w UE na dzisiaj wkurwi sie konkretnie na taki pomysł. Teraz jęczymy o wizy do USA, ciekawe jaki bedzie krzyk jak sie na nas europw po naszym ew wyjsciu wkurwi i wprowadzi wizy lub przynajmniej paszporty.
PiS staje sie dla mnie coraz bardziej małostkową o niskich pobudkach i jedynie własnych wąskich interesach bandą zeby nie powiedzieć hołotą wycierającą sobie gebe patriotyzmem i Bogiem