Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: wuj Bat w 20 Sty, 2017, 10:02:42Cytat: theremin w 19 Sty, 2017, 22:50:31Cytat: wuj Bat w 19 Sty, 2017, 08:44:04Wczoraj w ramach choroby postanowiłem poczuć się jak kobieta z okresem, tylko bez okresu: wrypałem się pod kordłe z grzanym winem i włączyłem serial. Mówię o Bridge, tym co @theremin polecał. To ja już też polecam! ( Obraz usunięty.)Uwaga, odcinki 2-godzinne! To wina wina - na trzeźwo wszystkie odcinki mają gdzieś pomiędzy 57:30 a 59:45. Obejrzałem wszystkie trzy sezony - rewelacja i nie zniża poziomu z serii na serię. EDIT. Dogrzebałem się w necie, że serial występuje w wersji 5x2h i 10x1h.Netflix nie daje szansy, tylko 2h .Dziś będziemy kończyć ostatni póki co, czyli III sezon - nawet nie wiem, kiedy poszło te 30 godzin życia! Niczego nie żałuję!
Cytat: theremin w 19 Sty, 2017, 22:50:31Cytat: wuj Bat w 19 Sty, 2017, 08:44:04Wczoraj w ramach choroby postanowiłem poczuć się jak kobieta z okresem, tylko bez okresu: wrypałem się pod kordłe z grzanym winem i włączyłem serial. Mówię o Bridge, tym co @theremin polecał. To ja już też polecam! ( Obraz usunięty.)Uwaga, odcinki 2-godzinne! To wina wina - na trzeźwo wszystkie odcinki mają gdzieś pomiędzy 57:30 a 59:45. Obejrzałem wszystkie trzy sezony - rewelacja i nie zniża poziomu z serii na serię. EDIT. Dogrzebałem się w necie, że serial występuje w wersji 5x2h i 10x1h.Netflix nie daje szansy, tylko 2h .
Cytat: wuj Bat w 19 Sty, 2017, 08:44:04Wczoraj w ramach choroby postanowiłem poczuć się jak kobieta z okresem, tylko bez okresu: wrypałem się pod kordłe z grzanym winem i włączyłem serial. Mówię o Bridge, tym co @theremin polecał. To ja już też polecam! ( Obraz usunięty.)Uwaga, odcinki 2-godzinne! To wina wina - na trzeźwo wszystkie odcinki mają gdzieś pomiędzy 57:30 a 59:45. Obejrzałem wszystkie trzy sezony - rewelacja i nie zniża poziomu z serii na serię. EDIT. Dogrzebałem się w necie, że serial występuje w wersji 5x2h i 10x1h.
Wczoraj w ramach choroby postanowiłem poczuć się jak kobieta z okresem, tylko bez okresu: wrypałem się pod kordłe z grzanym winem i włączyłem serial. Mówię o Bridge, tym co @theremin polecał. To ja już też polecam! ( Obraz usunięty.)Uwaga, odcinki 2-godzinne!