Faktycznie Przemek, było spotkanie Kuchcińskiego z opozycją i jak wszyscy włącznie z Kukiz 15 uznali, ze sytuacja zostanie załagodzona i bedzie kompromis, który nikogo nie stawia w przegranej sytuacji, tak po spotkaniu Kuchcińskiego z Kaczyńskim ten pierwszy usztywnił stanowisko i nic z tego nie wyszło. Sytuację tą zgodnie opisali i potwierdzili uczestnicy sniadania w radiu Z.
Jakby tak przeanalizować wystąpienia naszych posłów, to to co powiedział Szczerba to wg mnie tzw "pikuś". W tym całym burdelu najbardzie podoba mi sie postawa PSL, jasno okreslili, ze nie widzą w blokowaniu sejmu metody z czym zgadzam sie w 100% Po za tym, każdy przy zdrowych zmysłach, a mam wrażenie, że te opuściły opozycję z PO i N. nie wierzy w jakąkolwiek ugodę z Kaczyńskim. On nie zna tego słowa, Kaczyński zapraszając do kompromisu zaprasza do uległości. Nie znam osobiście przypadku kompromisu z udziałem tego autokraty.
E:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20666028,jeden-z-najlepszych-tekstow-ostatnich-lat-holdys-bezblednie.html zajebisty tekst Hołdysa