Ba! Ta gitara serio kosztowała 4 kloce?Spoiler Za Ibaneza który jest ze sklejki i nie ma wodotrysków na główce? Myślałem patrząc na nią, że 2500 to może być warte... Ale spoko. Za tyle pójdzie kiedyś tam na giełdzie. Nic do Ciebie nie mam, ale zawsze szokuje mnie ile ludzie wydają kasy na nowe wiosło i jakie mogą mieć w tej cenie używkę. Ale po prawdzie to pigmej mi do tego albowiem twoja kasa- twoja gitara. Ważne, że cieszy.
E ? patrz synu, jaki kurwa debil. Gdyby te twoje super gitary używane z allegro chociaż grały 1/10 tego co ten ibek. Oczywiście że gitary z allegro są najlepsze na swiecie i nikt nie ma prawa tego zakwestionować. A wydawanie pieniędzy to w ogóle w życiu chujowe jest ;/// no słuchaj dalej kolegów z giełdy, zrobisz w końcu interes życia.
kup używke? lol? dołóż jeszcze 5000 bo wszystko chuj i nie warto grać. No na pewno.
Posty połączone: 10 Paź, 2016, 18:31:56 HNGD, niech służy i cieszy, ale z tą duszą to Cię trochę poniosło ( no chyba, że to nazwa tej przekładki na korpusie) To mi przypomniało pewną historię. Kiedyś, kiedyś wpadamy najebani z kumplem do restauracji co się "Tawerna" nazywała, chcieliśmy zjeść placka po węgiersku. Na samym wejściu kumplowi się pomyliło i mówi do kelnera ....placek po wiedeńsku proszę ! Kelner starszy już gość popatrzył na niego i z ojcowską troską odpowiedział...nie szalej chłopie, nie szalej ! Nakładka to tam chuj, wiadomo że nie będzie grać. Co mi to do tego jaką ma grubość. Ani to nie kosztuje tyle żeby miał grać top więc o co nerwy
czarna leprza