Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: baz0k w 29 Maj, 2016, 16:35:52Jako jutubowy twórca od ponad pół roku, życze Ci tyle zapału w pracy co masz do gadania i krytykowania innych Im więcej takich kanałów tym lepiej, ale youtube to nie telewizja. Łódzka filmówka nic nie pomoże, jeśli nie będziesz miał dobrego kontaktu z widzami (przechwalanie się nie jest atrakcyjne). Musisz trochę schować dumę do kieszeni, bo z takim podejściem będziesz odpychał ludzi od siebie Życzę powodzenia i wytrwałości! Heja Mam nadzieję że Ci się spodoba to co zrobię ale wiem też że nikt tutaj nie będzie mieć dla mnie litości, jeżeli to spierdolę
Jako jutubowy twórca od ponad pół roku, życze Ci tyle zapału w pracy co masz do gadania i krytykowania innych Im więcej takich kanałów tym lepiej, ale youtube to nie telewizja. Łódzka filmówka nic nie pomoże, jeśli nie będziesz miał dobrego kontaktu z widzami (przechwalanie się nie jest atrakcyjne). Musisz trochę schować dumę do kieszeni, bo z takim podejściem będziesz odpychał ludzi od siebie Życzę powodzenia i wytrwałości! Heja