Autor Wątek: Chciałbym zredukować rig - 7's do 5 kafli  (Przeczytany 10631 razy)

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Ibanez RGD2127FX  (:facepalm:)

Nie wiem skąd facepalm, ale to gitara, której bym w Twoim przypadku szukał. Problematyczna może być dostępność, bo ze stałym mostem nie wiedziałem tych gitar zbyt wiele. A nówki (ok 6k) to cenowe ała w stosunku do tego co serwuje gitara. Używka? Super opcja. Myślę, ze w okolicach 3,5k. warto uderzać.

A. Mam wersję z ruchomym mostem. Poetycko wygodna i brzmiąca. Wygląd może i niczym się nie wyróżniający, ale to naprawdę gitara na której chce się grać :)

Macałem nówkę za 5,5k i w tej cenie to jest jakieś nieporozumienie. Ani wykończeniowo, ani brzmieniowo dupy nie urwało. A  :facepalm: bo...jest kurwa piękna. Eternal GAS. Ale to Ibanez, a ja jestem największym antyfanem Ibaneza in the world. Kiedyś @Musza miał sztukę ze stałym mostem, setem SH6 i kejsem. I to była w chuj rozsądna oferta. Tak to chyba padnie na coś od Szektera jeśli w ogóle...

A w temacie to, jak chcesz, dam Ci namiary na 2077xl. Powinienes się zmieścić w 5k :)

Ić szatanie. To ma tremolo i tak :D
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.