Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322629 razy)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
@october
Tak samo jak bardzo wysokie mandaty i kary miały ograniczyć łamanie kodeksu drogowego. A zapierdalające 100wką po mieście audice widzę na każdym kroku.

To, że TY uważasz (ja prawdę mówiąc również), że nie powinno się robić "skrobanki", nie oznacza, iż ktoś ma być zmuszony do podobnej postawy; to nie wpływa bezpośrednio na twoje, czy moje życie, nie ogranicza naszej wolności; to wybór dotyczący tej jednostki, ONA ma z tym żyć, nie ty. Już nie mówiąc o tym, że kary, mandaty - lol, i niby jak chcesz udowodnić, że kobieta usunęła ciążę? Przeszedłeś z Żoną cały etap ciąży, to powinieneś wiedzieć jak to wygląda na początku. Ja wiem, tak się składa.
Dla chcącego nic trudnego, pośrednicy do wyszukania kliniki w DE się znajdą nawet w warunkach inwigilacji internetu.

Dla mnie EOT. Prawda jest taka, że mieliśmy wypracowany "zgniły", ale jednak kompromis. Cała akcja to jest trącanie patykiem gówna w lesie i sprawdzanie, czy śmierdzi; a najlepiej, żeby smród odwrócił uwagę od faktu, że z pobliskiej leśniczówki zajebaliśmy cały zapas wódy leśników.
No ale co nam tam, gospodarka kwitnie, odeszliśmy od murzyńskości, żyje się super (wypłatka podskoczyła ostatnio o 500+ :)))))))) ) - może więc zajmijmy się bardziej transcendentalnymi sprawami jak beatyfikacja błogosławionych Lecha i Marii?  :angel: