W 13 widzę swojego "powiernika"
![;D ;D](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/grin.gif.pagespeed.ce.--p8oI96tG.gif)
. Myślimy bardzo podobnie. Commelina, jakiż wpływ na Ciebie personalnie (Twoją rodzinę) mają akcje z TK i inne ?Po mojemu znikomy. Boisz się władzy totalnej ? Ja nie i pierdolę całą demokrację gdzie władza należy do większości wybranej.Już tu kiedyś pisałem...za pyski, i tak przynajmniej przez jedną kadencję. Rozpierdolić to wszystko i budować od nowa.Nie znaczy to, że jestem zakochany w PiS. Wręcz przeciwnie: blokada zwiększenia kwoty wolnej od podatku, zmniejszenie limitów przepływów gotówkowych, poszerzenie kalendarza szczepień itd.Wiele rzeczy mi się nie podoba ale praca u podstaw mi się podoba.Wyjechali buldożerem i odkopują do gruntu tą wielką kupę gówna.Co do Antoniego...uważam ,że to bardzo odważny człowiek. Robili z niego błazna przez co najmniej 8 lat z dobrym skutkiem.Idealny zapewne nie jest. Uważam również, że prawdy o Smoleńsku dowiemy się już niebawem (okolice lata) a, że coś jest na rzeczy, to osoby choć trochę interesujące się tematem, doskonale wiedzą.Nie mówię tu o spiskowej teorii dziejów tylko o faktach które ujrzą światło dzienne.
P.S
Napierdalać jednocześnie na Ruskich, Niemców i Amerykanów to albo trzeba być głupim albo mieć jaja ze spiżu :-)