Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: frost07 w 13 Mar, 2016, 14:30:06Cytat: Musza w 13 Mar, 2016, 10:09:18To są klucze phase I. Mają trochę inny system blokady i o ile wydaje się solidniejszy wizualnie (masywniejszy) to phase II które masz są dużo wygodniejsze w użytkowaniu i lepsze w blokowaniu. Obecnie PRS ma klucze Phase III z odkrytym mechanizmem. Jeśli jednak u Ciebie zostanie to Tremonti albo 57/08 pod mostkiem i hebanowe/palisandrowe buttony to must have, Radek wie co mówi Wiosło jest na małym setupie i wróci do mnie już bez CL, za to z Dragonem pod mostem. Jeśli nie będzie potrzeby, to nie będę go ruszał. Jeśli zaś będzie mu czegoś brakować (a 99% osób jest zdania, że będzie), to będziemy się dalej bawić. Na pewno zależy mi na dobrym balansie między pickupami.Ja jestem w tym 1% mi oba Dragony II bardzo pasują (na dniach tylko zmienię 5-way na 3-way + Push-Pull bo mnie wkurwia kręcenie ).Miałem mały problem ze sprzęganiem na większym gainie z tym mostowym ale stara zasada "obniż pipak" zadziałał. Teraz mogę dać więcej do pieca i PIER napierdala fajnym gruzem i takim hmmmmm "taranem" nazwijmy to tak nie są to jasne pipaki ale ja lubię takie. Do pewnego czasu jeszcze go zamulałem i zaciemniałem . Teraz jest bardzo spoko i nie będę kombinował.
Cytat: Musza w 13 Mar, 2016, 10:09:18To są klucze phase I. Mają trochę inny system blokady i o ile wydaje się solidniejszy wizualnie (masywniejszy) to phase II które masz są dużo wygodniejsze w użytkowaniu i lepsze w blokowaniu. Obecnie PRS ma klucze Phase III z odkrytym mechanizmem. Jeśli jednak u Ciebie zostanie to Tremonti albo 57/08 pod mostkiem i hebanowe/palisandrowe buttony to must have, Radek wie co mówi Wiosło jest na małym setupie i wróci do mnie już bez CL, za to z Dragonem pod mostem. Jeśli nie będzie potrzeby, to nie będę go ruszał. Jeśli zaś będzie mu czegoś brakować (a 99% osób jest zdania, że będzie), to będziemy się dalej bawić. Na pewno zależy mi na dobrym balansie między pickupami.
To są klucze phase I. Mają trochę inny system blokady i o ile wydaje się solidniejszy wizualnie (masywniejszy) to phase II które masz są dużo wygodniejsze w użytkowaniu i lepsze w blokowaniu. Obecnie PRS ma klucze Phase III z odkrytym mechanizmem. Jeśli jednak u Ciebie zostanie to Tremonti albo 57/08 pod mostkiem i hebanowe/palisandrowe buttony to must have, Radek wie co mówi
Zaczęty przez yapcok Gitary barytonowe i inne