Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322110 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Zgodzić się mogę z tym jedynie, że Krzysiu Bosak ma talent do eufemizowania zachowań swoich kolegów (IMO to jest właśnie ta cholerna polityczna poprawność, że przechodzą w ramach "poważnych" dyskusji teksty typu "ludzie palą tęczę, ponieważ wynika to z ich zachowawczego instynktu i nie, to wcale nie narodowcy, ale rozumieją konflikt ideowy prowadzący do tego typu zachowania" - no kurwa, ciekawe, czy tak na zgromadzeniach mówią do siebie - tak samo kara więzienia za aborcję w ramach "obrony życia" i blokowanie ustawy antyprzemocowej za "brak zgodności z konstytucją" - ale i tak, kogo nie spytasz, co to polityczna poprawność, to odpowie, że nie można powiedzieć wśród ludzi, że "cygan to złodziej", bo się wyjdzie na buraka i media tego nie puszczą), i faktycznie jest chyba jedynym politykiem z powołania z całego swojego ugrupowania (oni w ogóle jeszcze są partią? słyszałem, że jakiś czas temu jakieś wewnętrzne podziały mieli, jak zwykle ["PRAWICA UMACNIA SIĘ PRZEZ PODZIAŁ", cytując klasyka]). Ogólnie przydałaby się grubsza rozkmina w temacie, czy lepszy taki letni Bosak, prostak Winnicki czy może "czołem wielkiej Polsce" Kowalski, jeśli chodzi o narodowców.

A tu nie wiem, czy śmiać się, czy może płakać (ostrzegam @commelina, że może podnieść ciśnienie):
http://300polityka.pl/live/2016/03/10/#post-202811

Posty połączone: 11 Mar, 2016, 00:10:42
Okej, znowu się szykuje combo:

^Naczelny ruski szpie... to znaczy śmieszek III RP nie bawi się w ceregiele

^Komorowski przebity po stokroć

^ W sensie, że teraz taki ten KOD straszny, brutalny i drapieżny zestawione z jego poprzednimi słowami. To jest właśnie ta cholerna poprawność polityczna, propos wcześniejszego wywodu. Ta udawana zachowawczość i święte oburzenie zgodnie z mentalnością Kalego. Jedni i drudzy siebie warci.
« Ostatnia zmiana: 11 Mar, 2016, 00:14:48 wysłana przez gizmi7 »