Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 321154 razy)

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
I co Ciebie ten geniusz od absoluta nauczył? Pozwolił Ci zrozumieć jak to jest mieć absoluta? No fajnie, ale to trochę tak jakby Kulczyk tłumaczył Ci jak to fajnie jest mieć kupę siana. :D
Jedna babka z absolutem mi wytłumaczyła, jak ona to sobie wyobraża (a potem Jordan Rudess na jakimś filmiku - nie znajdę teraz niestety - powiedział coś podobnego) i teraz potrafię ocenić na słuch, jak nastrojona jest gitara, także ten. :P

W każdym razie chodzi mi o to, że nie odrzucałem opinii nikogo tylko dlatego, że był w takiej a nie innej sytuacji - przyjmowałem wszystkie opinie krytycznie. Dobrze na tym wyszedłem i myślę, że świat ogólnie na tym podejściu też dobrze wyjdzie.

Nie mówię, że to jest idealna opcja, ale obawiam się, że nie mamy do dyspozycji niczego lepszego niż doświadczenia zerobohaterów. Na szczęście takich ludzi jest kupa, więc można poznać setki sposobów na osiągnięcie swojego celu na dowolnym polu. Nieważne czy chodzi o życie, hobby czy zdrowie.
Spoiler
Whoah, zaszło chyba nieporozumienie co do tego, jaki rodzaj lewactwa ja reprezentuję.

Modelki XXXXXXL i inne takie to intersekcjonalny feminizm trzeciej fali(intersectional third-wave feminism - naprawdę istnieje coś takiego) znane także jako osoby zakażone tmblriozą, których kijem się nie powinno tykać.

Moją odmianę lewactwa można streścić jako: Mamy siły i środki, żeby wszystkim zrobić dobrze, tylko trzeba współpracować - nie konkurować(jak to jest obecnie).