Autor Wątek: Daima - Resurgence EP  (Przeczytany 10166 razy)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Odp: Daima - Resurgence EP
« 31 Sty, 2016, 19:45:38 »
Dziękuję za miłe słowa! Aż chce się pracować nad kolejnymi kawałkami. :)

@wuj Bat fajnie, że tak uważasz. Tak jak pisałem wyżej, zrobimy wszystko żebyście się na nas nie zawiedli. A instrumentala nie będzie, bo wokalista-chuj się na to nie zgodził. :D

@Ghost_of_Cain wersja fizyczna będzie, mam nadzieję, w lutym. Dogadujemy się jeszcze z drukarnią, żeby finalnie wyszło jak najlepiej. No i cieszy mnie, że dostrzegasz w tym nie tylko diżjęty, bo to tylko jedna z licznych inspiracji. ;)

@Aremenius z longplejem chwila zejdzie, pewnie początek przyszłego roku. Ale na bank pojawi się zapowiedź (albo i trzy ;)) i to niebawem.

@dawrus dzięki!

@commelina zabrzmi to może jak masło maślane, ale Twoja duma jest powodem mej dumy. ;) Dzięki za zaufanie i wsparcie - wszystko to daje ogromnego kopa, chce się działać.
Bywały momenty, że miałem dość, ale to chyba normalne w takich chwilach. Przy takiej ilości spędzonego wspólnie czasu musi pojawić się konflikt, różnica zdań, no inaczej nydyrydy.

Dzięki jeszcze raz chłopy. No i tradycyjnie, czekam na opinie innych użytkowników jeszcze nie zaznajomionych z tematem. ;)