Troche galami musze pokrecic jednak, bo jak pisalem w pierwszym poscie, nabylem Superior Drummera, ktory to bez krecenia brzmi strasznie slabo i sucho.
No nie wiem, mam EZdrummera (czyli gorszą wersję) i on jakoś bez kręcenia gra. Piszesz "krecac galami na podstawie tutoriali w necie oddalam sie od brzmienia, jakie chce ukrecic" - wniosek prosty: nie kręcąc jesteś najbliżej cbdo
Tyle, ze Ezdrummer jest juz zmiksowany, dlatego nie trzeba nic z nim prawie robic. Superior to surowe gary i chyba dlatego w miksie nie siedza. No i niestety, Superior rozpakowany, zarejestrowany wiec chyba musze ogarnac jak to dziadostwo ustawic pod moje wymagania brzmieniowe.
. To fakt że Superior sam w sobie jest suchy a ja nie mam czasu i zacięcia żeby kręcić tak długo. Raz próbowałem i nic z tego nie wyszło. Ale jest obejście..... bo zestawy EZdrummera zacząłem odpalać w Superiorze ,a tam wiadomo że edycja jest lepsza ,szczególnie przypisywanie poszczególnych garów i talerzy do klawiatury czy placków (zależy jak komu pasuje) to jedno .A drugie , że zestawy zmiksowane EZdrummera odpalają się w mikserze Superiorowskim ustawione jak w EZdrammerze więc wtedy można w Superiorowskim mikserze ustawić jeszcze coponiektóre rzeczy które nie dają się ustawić w mikserze EZdramerowskim
Posty połączone: 10 Sty, 2016, 19:51:09
Zresztą jak też się przyznaje bez bicia że nie dość że grać nie umim , to jak siedze przed tym kompem i pacze w te skaczące słupki zielone i na końcu dwa ostanie jak zwykle czerwone .to już wim że ze mnie miksera i nagrywacza dobrego nie bedzie i już się tym coraz mniej się tym zaczynam przejmować