Autor Wątek: NERGAL ma sygnature!!!!!!  (Przeczytany 57072 razy)

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!
Odp: NERGAL ma sygnature!!!!!!
« Odpowiedź #50 03 Kwi, 2009, 12:53:52 »
Porównując kapelę Nergala z kapelą Havoca wogóle nie ma czego porównywać
Ale, że w którą stronę?

na korzyść behemotu. Są mega profesjonalni i mega zajebiści. Mało jest takich bandów robiących wszystko na 100%.
Chuja na korzyść Hłohłemłota. Blindead jest milion razy fajowsze. Przynajmniej się daje słuchać.

Chłopaki, rozbrajają mnie takie komentarze o "chujowości" kapeli X,Y,Z. Nie zapomnijcie jeszcze dodać, że Beyonce jest chujowa i Dżastin Timberlejk też. A i Majka Jeżowska i Kombii i Chór Aleksandrowa i późne Black Sabath etc. Kogo interesuje Wasza opinia? Kim trzeba być, żeby być tr00? Siedzieć w piwnicy i napierdalać do publiki w postaci bezdomnych, czarnych kotów? Nie podoba się - nie słuchajta, albo nagrajcie lepiej. Dlaczego w każdym poście musicie pisać coś w stylu:"no, no, tak w ogóle szacun za całokształt, ale chujowe generalnie". Przecież to bełkot. Sorry, zajebałem na Was focha:)

pozdrawiam
Nie bełkot. Szanuję ich za to kim są, jacy są i co zrobili w sensie komercyjnym, ale nie muszę ich szanować w sensie merytorycznym. Nie podoba mi się = nie słucham = jest chujowe.
Nagrać lepiej mi się już pewnie nie uda nigdy, nie ten budżet. Ale zdarzało mi się nagrywać rzeczy, których nie muszę się wstydzić.
No.
« Ostatnia zmiana: 03 Kwi, 2009, 12:58:32 wysłana przez se7en »