Myślisz, że nie wiem Też się nabijam. Na bank @sinquestsound sprolfiluje, bo do niego ten wzmak pojedzie na strojenie Spoiler Nikt inny go nie sprofiluje bo zrobię tak żeby się nie dało
No ale to już jak wróci do Ciebie
Pozdrawiam.
Posty połączone: 22 Wrz, 2015, 10:36:43 Dozbieraj i kup Kempera. Ja wiem że to takie trolowanie ale... kurwa Kemper może się obsrać bez wzmaków które "profiluje" Już tłumaczyłem nie raz jak to działa ale ludzie to dzbanki i za chuja nie chcą tego przyswoić - Każdy szanujący się noob wie jak wielką rolę odgrywa paczka głośnik i mikrofon - ale każdy się pałuje nowymi Ampami tylko - Kemper to wykorzystał i zrobił se cyferke co ma wbudowany ampsim + cab IR - profil kempera - zajebiście to nazwali żeby było bardziej magicznie i więcej oooohhh uhhh ahhhh to nic innego jak pliczek z informnacją jak zaprogramować ampsim w kemperze i jak odtworzyć "Impuls Paczki" i tyle, Kemper również wiedział że ludzie będą robić te same wzmaki ale na różnych paczkach, mikach, głośnikach itd... więc każdy profil tego "samego wzmaka" zagada inaczej a ludzie dalej się będą pałować że sprofilowali wzmaka a tak naprawdę to gada paczka z mikiem a wzmak (każdy inny) jest symulowany przez ampsim z Kempera
Jest blisko ja nie mówie że nie może i bardzo blisko no ale kurwa....
A z resztą i tak nie słuchacie to pierdole się produkować
Sorry za OT!
@Razor89 działaj działaj pomęczymy temat
Pozdrawiam.