Autor Wątek: Yamaha THR 10  (Przeczytany 44800 razy)

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
Odp: Yamaha THR 10
« Odpowiedź #25 17 Lip, 2015, 01:29:54 »
No co mogę powiedzieć.. Jesteś oficjalnie głuchy i nie ma dla Ciebie nadziei ;D

Jak dzieciaczki :)

Ja wiem, że  żarcik, ale z całym szacunkiem dla Ciebie Szu to jednak Stiv ma na swoim koncie parę fajnych sałndów ukręconych w domu i  zaprezentowanych szerszemu gremium. Do czego porównywać też ma. To trochę chyba tak, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. No i oczywiście od gustu, bo ta kategoria nie podlega żadnej obiektywnej ocenie.

Pewnie to też kwestia tego że obaj lubimy pewien  rodzaj brzmienia,  z którym thr za chuja nie daje sobie rady.

Co do słuchawek - mi dla przykładu wszystkie symulacje na słuchawkach brzmią jak kał(musi być głośnik i odpowiednia ilość powietrza między nim a moim uchem żeby grało).  Może na tym polu magicznym sposobem  broni  się ta yamka?

Bez słuchawek imho jest warta max 500zł. Ja wiem, że może  komputer pomoże, albo jeszcze coś tam, ale to do chuja ma być prosty przenośny wzmak, który ma grać tak jak stoi.

Z całej tej THRowej historii morał dla mnie jest tylko jeden -  nie wszystko złoto co się świeci ;) Ale dobre jest to, że pojawiły się głosy kontra, bo kilku gości może jednak najpierw ogra zamiast brać "bo wszyscy piszo że fajne".

PS: elevyny też  kiedyś były super duper i fogle najlepsze - teraz prawie nikt na tym nie gra ;)
No pain No gain !