Nie napisałeś którą wersję PODa rozważasz. Jeżeli jest to XT lub X3, to będą znacznie lepsze niż kombinacja tego interfejsu + Guitar Rig (mogą wystąpić też problemy z opóźnieniem - mimo, że w opisie aukcji pisze co innego).
Biorąc poda w najtańszej wersji dostaję skrzynkę z wejściem tylko na gitarę, ale już na output nie mogę jej użyć, więc do niczego więcej oprócz nagrywania mi się nie przyda, ale w tej cenie dostaję także plugin podfarm.
Nie rozumiem o co chodzi z "outputem", ale urządzenie Line6 działa jak każdy inny interfejs audio - możesz podpiąć sobie słuchafony/głośniki i puszczać np. muzykę z WinAMPa...
Lepszym rozwiązaniem od tego interfejsu ESI będzie np. E-MU 0202 USB (podobna cena), który działa w standardzie USB 2.0 i ma wejście Hi-Z, do którego można podpiąć gitarkę bez niespodzianek.
aa, myślałem, ze nie można nic pod niego podłączyć (mowa o podzie) oprócz gitary i nie da się słuchać muzy
http://allegro.pl/item583924309_line_6_pod_studio_gx_interface_audio_od_ss.htmlo takim myślałem