Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: youshy w 21 Maj, 2015, 14:39:47Cytat: commelina w 21 Maj, 2015, 14:17:52Absolutnie nie jest krzywo, choć przez coś takiego na orgu kolo chwalił sie ze robili mu nowego regiusa. To jest juz dla mnie pojebanie z poplataniem i przejaw jakiejś absolutniej mitomanii. To jest jak najbardziej prawidłowo poklejone ale rozciete drewno tworzy "odwrotne" odbicie swiatła. I zależy jak pochylisz tak złożony element raz jedna raz druga strona będzie ciemniejsza/jasniejsza. Natura, checie drewno to miejcie swiadomość jak to działa.Estety od siedmiu boleści Zbigniew Herbert pisał:CytujTak więc estetyka może być pomocna w życiunie należy zaniedbywać nauki o pięknie Więc coś może w tej estetyce jest Zobaczymy co powiesz jak swojo dostaniesz
Cytat: commelina w 21 Maj, 2015, 14:17:52Absolutnie nie jest krzywo, choć przez coś takiego na orgu kolo chwalił sie ze robili mu nowego regiusa. To jest juz dla mnie pojebanie z poplataniem i przejaw jakiejś absolutniej mitomanii. To jest jak najbardziej prawidłowo poklejone ale rozciete drewno tworzy "odwrotne" odbicie swiatła. I zależy jak pochylisz tak złożony element raz jedna raz druga strona będzie ciemniejsza/jasniejsza. Natura, checie drewno to miejcie swiadomość jak to działa.Estety od siedmiu boleści Zbigniew Herbert pisał:CytujTak więc estetyka może być pomocna w życiunie należy zaniedbywać nauki o pięknie Więc coś może w tej estetyce jest
Absolutnie nie jest krzywo, choć przez coś takiego na orgu kolo chwalił sie ze robili mu nowego regiusa. To jest juz dla mnie pojebanie z poplataniem i przejaw jakiejś absolutniej mitomanii. To jest jak najbardziej prawidłowo poklejone ale rozciete drewno tworzy "odwrotne" odbicie swiatła. I zależy jak pochylisz tak złożony element raz jedna raz druga strona będzie ciemniejsza/jasniejsza. Natura, checie drewno to miejcie swiadomość jak to działa.Estety od siedmiu boleści
Tak więc estetyka może być pomocna w życiunie należy zaniedbywać nauki o pięknie
CO TO KURWA JEST?!