Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: escape_artist w 24 Mar, 2015, 12:01:56Cytat: Amal_68 w 24 Mar, 2015, 11:08:51Ano szumi. Ale się zastanawiam czy to nie wina interfejsu.WKURWIŁEM SIĘ!Bo wczoraj robili dziary za darmo a ja się dopiero dzisiaj dowiedziałem SpoilerSad storyżółtaczka typu C gratis ? Oraz duże prawdopodobieństwo wydziarania skorpiona podobnego do krowy. Albo na odwrót
Cytat: Amal_68 w 24 Mar, 2015, 11:08:51Ano szumi. Ale się zastanawiam czy to nie wina interfejsu.WKURWIŁEM SIĘ!Bo wczoraj robili dziary za darmo a ja się dopiero dzisiaj dowiedziałem SpoilerSad storyżółtaczka typu C gratis ?
Ano szumi. Ale się zastanawiam czy to nie wina interfejsu.WKURWIŁEM SIĘ!Bo wczoraj robili dziary za darmo a ja się dopiero dzisiaj dowiedziałem SpoilerSad story
Koleś lezy na stole i czeka, wchodzi dziar men:dziar men : ok to co bys chcial miec wytatuowane na udzie?Kolo : chce czachedziar men: ok, ja moge CI wytatuowac Kermita z Muppetow. Co powiesz na ładnego Kermita z Muppetow ?Kolo: nie, nie, ja chce czachedziar men: ok, wiec wytatuuje Ci Kermita z Muppetow w takim razie...