Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Algiz w 09 Lut, 2015, 23:20:47Cytat: spooky_head w 04 Lut, 2015, 12:54:38Wracałem z dziewczyną samochodem i obróciła mnie grawitacja w połączeniu z lodem na jezdni. Brzmi skomplikowanie, ale już wyjaśniam. Jechałem po oblodzonej jezdni, która była wyprofilowana na zakręcie i przód samochodu zaczął lecieć w dół w kierunku rowu...Wracałem z dziewczyną samochodem i obróciła mnie grawitacja w połączeniu z lodem na jezdni . Brzmi skomplikowanie, ale już wyjaśniam. Jechałem po oblodzonej jezdni, która na zakręcie i przód samochodu zaczął lecieć była wyprofilowana w dół w kierunku rowu... co Ty masz w głowie XD
Cytat: spooky_head w 04 Lut, 2015, 12:54:38Wracałem z dziewczyną samochodem i obróciła mnie grawitacja w połączeniu z lodem na jezdni. Brzmi skomplikowanie, ale już wyjaśniam. Jechałem po oblodzonej jezdni, która była wyprofilowana na zakręcie i przód samochodu zaczął lecieć w dół w kierunku rowu...Wracałem z dziewczyną samochodem i obróciła mnie grawitacja w połączeniu z lodem na jezdni . Brzmi skomplikowanie, ale już wyjaśniam. Jechałem po oblodzonej jezdni, która na zakręcie i przód samochodu zaczął lecieć była wyprofilowana w dół w kierunku rowu...
Wracałem z dziewczyną samochodem i obróciła mnie grawitacja w połączeniu z lodem na jezdni. Brzmi skomplikowanie, ale już wyjaśniam. Jechałem po oblodzonej jezdni, która była wyprofilowana na zakręcie i przód samochodu zaczął lecieć w dół w kierunku rowu...