Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1693425 razy)

Orange

• Gość
W tym momencie to już nieistotne :P

A ja ostatnio mam relaks, postanowiłem że "mam wyjebane" :D a i tak mnie wkurwy atakują - otwieram sobie z rana pocztę, więc i Onet jako taki mi się pokazuje, no i mnie zaraz atakuje z pierwszej strony:

http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/prokuratura-zajmie-sie-skandalicznym-wpisem-profesora-uniwersytetu-wroclawskiego/tjbx2

Wreszcie głośno zaczyna się mówić prawdę, a tu z jednej strony nasza czuwająca i praworządna władza się do takich dobiera, a z drugiej "óczcife y objektyfne medja" temu przyklaskują :facepalm: :evil:

Serio, Jeż? Tak cię to wkurwilo? Bo szczerze to ja się o tym dowiedziałem dopiero z forum. Już lata temu logując się do skrzynki koncentruje się na 2 okienkach i przycisku. Większość informacji na portalach to śmieci, zupełnie nie wiem czym się tu przejmować. Musisz popracować na tumiwisizmem, men. Bo jak zakładasz ze masz wyjebane, a wkurwia cie jakaś pierdoła przy logowaniu do poczty, to żyłka w dupie pęknie w końcu. I sraka.  Chill out, men.