Autor Wątek: Drogie Bravo - czyli co śmieszy do łez!...  (Przeczytany 263499 razy)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Tak, to prawda - nakupowalem sobie spitfajerów, farbek, pędzelków, jakichś gówien których przeznaczenia jeszcze nie znam, etc. W czasach, w których łatwiej wyznać, że się jest zoopedofilem niż modelarzem - chciałbym się ujawnić. Uszanujcie to - po 25 latach znów zacząłem sklejać. Nie o tym jednak, choć poniekąd tak.

No więc czytam te forumy dla niedorozwojów emocjonalnych o tych samolocikach, żeby zakumać jaka farbka na meserszmity, jaka do pamperka itd i natknąłem sie na 60-ciokilkustronicową dyskusję, która trzymała mnie w napięciu do 4 nad ranem.

Osoby dramatu: dwóch architektów, psychiatra kliniczny, inżynier górnictwa, informatyk, zawodowy modelarz + statyści. W sygnaturach pod awatarami łacińskie sentencje, wiek zawodników - jakieś 40-60 wiosen, z tego co skumałem.

I teraz: na początku psychiatra wytknął informatykowi, że wkleił podwozie do meserszmita o 12 stopni za bardzo w lewo. Na co architekt zripostował, że widocznie tak musi być, bo on widział  podobnego meserszmita w 1978 na zdjęciu w Skrzydlatej Polsce. Po jakichś czterech stronach modelarz napisał, że psychiatra jest pojebany i żeby spierdalał (dokładnie tak napisał :D) Potem drugi architekt, że informatyk to debil, bo 7 lat temu widział na wystawie w Bydgoszczy Tupolewa informatyka z odwrotnie wklejona anteną i wszyscy modelarze na Podhalu maja do dzisiaj z tego bekę. Na co inżynier zwrócił uwagę, że tenże architekt jest przyjebem czego dowodem jest ulotka wyborcza architekta, na której nawołuje on do oderwania Podhala od Polski i ustanowienia tam monarchii góralskiej. Po drugie nie używa podkładu do farbek o gradacji 1600, tylko 1200 co jak wiadomo jest objawem skretynienia.

I TAK KURWA 60 STRON! :D Dojrzali mężczyźni z odpowiedzialnymi zawodami literalnie wyzywali się od chujow, szmat bez honoru, głupków, tchórzy, straszyli kto komu przypierdoli, dając mi niezwykły powód do radości przez pół nocy! Polecam modelarstwo :D

Musiałem to opisać, kurwa byłem w miejscach gdzie internet sie wygina, ale słowo daje nie widziałem czegoś takiego od długiego czasu. Potem okazało sie, że to u nich norma :D