Dokładnie firma prywatna, ale zdaję sobie sprawę, iż nie tylko prywaciarze muszą korzystać z tej ustawy. Wiek akurat nie ma tu większego znaczenia, bo kolega pracuje z osobami świeżo po technikum jak i takimi, którym już bliżej do emerytury, czyli po dupie jednakowoż dostają wszyscy. U nas ponoć kryzys, bo cóż, że ośmiorniczki są po 800zł, jak nie są z najlepszych łowisk i inni jedzą po 800 €
Masz racje wiek nie ma znaczenia, no chyba ze pół zycia zostawiłes w jednym miejscu a w 5 min okazuje sie ze to gówno warte było. Ze jak mawia nowo upieczony klasyk, frajerem byłes
Posty połączone: 24 Paź, 2014, 23:04:24
@sify11 - ja czekam na struny za które zapłaciłem w bodaj zeszły piątek i się na razie nie doczekałem. A jak bas kupowałem to doszedł w 1,5 dnia. Zero logiki
A co byś zrobił gdybyś wysłał gitare kolesiowi , zapakowaną jak się należy, w kejsie co wytrzymuje 500kg,a przewoźnik rozjebał kejs , a kolo wylewa na Ciebie pomyje twierdząc ze jesteś nieudolny ? Przewoźnik ma na Ciebie wyjebane bo nikt nie zgłosił usterki przy kurierze ? Witamy w realu