Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: mondomg w 23 Lut, 2009, 03:05:24Cytat: zz_top w 21 Lut, 2009, 22:08:38A mój aktualny G.A.S to:- biały- 30" baryton- z klonową podstrunnicą- jesionowym body- 6-strun- Telecaster!Ale ja kanalia jestem i se takie coś zrobię, heheheheh...Czy ja wiem, czy to dobry pomysł...Spoiler...biorąc pod uwagę niemal 600 użytkowników podejrzewam, że znajdzie się tych 50 chętnych do wjazdu na warsztat Na pewno dobry ;PSpoilerPod warunkiem, że kolega nigdy nie poda swojego nawet przybliżonego adresu xD
Cytat: zz_top w 21 Lut, 2009, 22:08:38A mój aktualny G.A.S to:- biały- 30" baryton- z klonową podstrunnicą- jesionowym body- 6-strun- Telecaster!Ale ja kanalia jestem i se takie coś zrobię, heheheheh...Czy ja wiem, czy to dobry pomysł...Spoiler...biorąc pod uwagę niemal 600 użytkowników podejrzewam, że znajdzie się tych 50 chętnych do wjazdu na warsztat
A mój aktualny G.A.S to:- biały- 30" baryton- z klonową podstrunnicą- jesionowym body- 6-strun- Telecaster!Ale ja kanalia jestem i se takie coś zrobię, heheheheh...