Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 505125 razy)

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Co Wy kurde macie z tym "wybieraniem"?? Wybierać, to muszą dzieci między PS4 i Xcośtam, bo babcia dała pieniądze tylko na jedno.
Rozumiem, że zarabiasz tyle kasy, że masz w domu chuj wie ile systemów (nawet takich trochę starszych), gdzie na każdym masz ze może 2-3 tytuły, bo kupiłeś sobie GRY exclusivy?

Zarabiam chyba typowo dla mojego bidnego miasta, 3 - 3,5 koła za szeregową odsiadkę w korporacji dla więźnia z doświadczeniem. Żadnych kokosów.  Ilekroć kupowałem grę plus platformę, był to wydatek planowany, bez emocji, raczej  kosztem czegośtam innego, niż hurra, idę wyjebać kasę. Nigdy nie kupiłem żadnej gry czy platformy w dniu premiery. No, może Baldur's Gate na PC :) Dla SC kupiłem DC, dla Halo XB, dla PES PS2, dla GoW X360. PS3 nie pamiętam po co, pewnie z powodu PES, Uncharted i nowych Caliburów :) Niestety kilka lat temu pojebało mnie i sprzedałem Saturna (VF2! Sega Rally) oraz N64 (Goldeneye). Amigi, Spectrumy i 8-bitowe Atari trzymam i nie oddam. Gram sporadycznie. Nie widzę żadnego powodu do kupowania current genów. Za rok znowu zerknę, co się dzieje i z radością kupię jakieś nowe ejlou za 80zł plus grata za równowartość czterech kostek do gitary :)