Autor Wątek: Miejsca na koncert - Wielkopolska  (Przeczytany 1239 razy)

Offline logan v.2.0

• Prawie użytkownik
Odp: Miejsca na koncert - Wielkopolska
« 31 Lip, 2014, 17:08:53 »
Thx. może nie napisałem zbyt jasno... o części z tych klubów słyszałem. Samo znalezienie klubu to jest 1 sprawa. ale jak sam Napisałeś: "Nic o tych klubach nie wiem z pierwszej ręki..." a o takie informacje mi właśnie chodzi. Typu - tu grałem(miejsce,nazwa), i kilka informacji typu: klub nie ma nagłośnienia, za gałkami siedzi szatniarz a pan właściciel mietek robi np w trąbę ze zwrotem jakichkolwiek kosztów. lub i tu moja w pełni poważna cegiełka do tematu - DK Opalenica - rządzi Pan Andrzej Trzeciak miły, uczciwy znający się na temacie wszelakich imprez gość. Organizacja koncertu i wszelakiego zaplecza logistyczno, dźwiękowego, cateringowego zawodowa. Polecam! może jestem innej daty ale myślę że tak zorganizowany temat pomógłby wszystkim kapelom nowym i starszym. Dodatkowo zaoszczędziłby czasu, nerwów i pieniędzy na dziadkowskie, słabe sztuki. Trochę też odsiałoby się właścicieli- naciągaczy którzy kwitują kapele staropolskim " Czego wy jeszcze chcecie? Przecież myślałem że jak jedziecie 100km w jedną stronę to lubicie grać!"...