Autor Wątek: Praca w klubie muzycznym jako dźwiękowiec, akustyk itp.  (Przeczytany 3793 razy)

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
@youshy w końcu ktoś normalny kto słucha krytyki :D Ahh cudowne czasy Vaxing Question i od zawsze nienaganne miksy sinquestsound'a :D

Co do Ciebie bandit, to troszkę jeszcze pracy przed Tobą, ale błagam bądź tym Jednym dobrym akustykiem... Po przygodach z cudownymi akustykami w moim mieście mnie już coś kurwa strzela...
Przykładowo - gość robi miksy dla Behemotha (mieszkam w Białym, studio Hertz), a kiedy przychodzi co do czego to na koncercie odsłuchu nie mam ja (gita), mój perkusista i basista :facepalm: Powiem więcej - na ostatnim koncercie przy jego udziale nie miałem nawet monitorów a perkusja stała na wysokości mojej bani. Także pierdolenia się z tymi ludźmi jest co nie miara więc słuchaj ludzi i wymagań bo potem będą Ci obrabiać dupę tak jak wymienionemu powyżej, zrobił sobie tak złą famę wśród białostockich zespołów że ja pierdole...

Masz ode mnie kurwa misję - masz być zajebisty bo inaczej przyjadę z zespołem i zagramy tak chujowy koncert że się zejsrasz - co Ty na to @bandit112 ? :D Trzymam kciuki ;)