Autor Wątek: Ormsby- ktoś? coś?  (Przeczytany 11148 razy)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Odp: Ormsby- ktoś? coś?
« 12 Maj, 2014, 14:11:26 »
Dziś złapałem mózg i nawet mam odrobinę empatii w sobie, więc odpowiem Ci sensownie i zamknę ten pierdolnik, zanim forumowe gnomy rozerwą Cię na krwawe strzępy i wdepczą w glebę.

Jeśli rozważasz na serio zakup wiosła za grube pliki tatusiów, w firmie z drugiego końca świata, na instrumentach której nie grałeś, ale Ci się podobają i uważasz, że warto, to nie pytaj o takie rzeczy na forum, tylko gadaj z Perrym. Jak usłyszałeś, jest to miły ziomal, więc pewnie pomoże, doradzi i jest na pewno lepszym specjalistą od swoich wioseł niż my wszyscy tutaj zgromadzeni.

Po poziomie pytań które zadajesz, wnoszę, że niekoniecznie najrozsądniejszym rozwiązaniem jest dla Ciebie zakup drogiego, niesprzedawalnego produktu i lepiej Ci będzie dokształcić się w temacie budowy gitar, drewien itp. Najlepiej praktycznie, poprzez przerzucanie dużych ilości instrumentów przez swoje ręce ;)

Jeśli zaś załozyłeś ten temat tylko po to, żeby pofapić i poteoretyzować (a moja wieloletnia praktyka wskazuje, że 90% takich tematów to czysta teoria i puszczanie wodzy fantazji), to zrobiłeś to na złym forum i lepiej żebyś tego więcej nie robił.

Dziękuję za uwagę, do zobaczenia w innych wątkach.
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.