Autor Wątek: BASH Powrót do żywych :)  (Przeczytany 18898 razy)

Offline Aerosmith

• Pr0
Odp: BASH Powrót do żywych :)
« Odpowiedź #25 06 Maj, 2014, 19:39:57 »
Ale do dentysty chodzisz ? czy do kowala ? ;)
A stomatolog to jakaś nowoczesne nowinka technologiczna? O ile mi wiadomo to stomatolodzy byli nawet w starożytności  8)  Poza tym nie stronię od technologii tylko podchodzę to niej normalnie i biorę to co uważam, za niezbędne. Mam w domu zainstalowane elektryczne ogrzewanie, ale wole grzać w kominku, jest fajny klimat, no i gdy w zeszłym roku zimą była gigantyczna awaria i nie było prądu przez 3 dni w mojej okolicy, to mi nic nie było, miałem w domu ciepło, a hiper nowocześni sąsiedzi zamarzali  :D Kolega z pracy kupił na kredyt samochód Tesla S, pełna elektronika, raz nie mógł wejść do auta bo komputer zwariował i nie otworzył drzwi, innym razem będąc na totalnym zadupiu, auto się zatrzymało i nie chciało ruszyć bo pojawił się jakiś błąd w systemie, nawet nie chce myśleć co się stanie gdy komputer zdezaktywuje hamulce i wciśnie gaz na maxa. Nie chce ani grać ani jeździć czymś co może złapać wirusa i zwariować  :D

To przez takich jak Wy Polacy męczą się w PKP i polskichbusach niczym zwierzęta, zamiast latać międzymiastowo jak na białego człowieka przystało.

Moi znajomi na Second Life nie mogą uwierzyć co tu się wyprawia.
Wyobraź sobie, że międzymiastowo częściej przemieszam się samolotem niż pociągiem czy autobusem, w Skandynawii jest to tanie w stosunku do zarobków i z pewnością dlatego też jest tak popularne, gdyby w PL były inne ceny czy inne zarobki to ludzie wybieraliby powietrzny środek transportu.  :)