Autor Wątek: NewCzarnuchDay, czyli wszystko wyjaśni się w swoim czasie...  (Przeczytany 5618 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
I do tego jeszcze jest niesamowicie wygodny. Z małym, fajnie profilowanym korpusem, lekki, dobrze wyważony. Ale ciężko jest go znaleźć w dobrych pieniądzach, a skoro trafiłem w dobrej (bardzo dobrej) kasie na jego kuzyna, to nie będę wybrzydzał :P Ewentualnie pójdzie na podmiankę.

PS. Kurde jeden problem mi się pojawił. Mianowicie "coś brzęczy". Gdzieś z okolic mostka / mostkowego pipaka. Myślałem najpierw że został jakiś zadzior po szlifie kieszeni i drga, ale zdjąłem mostek, sprawdziłem, rozkręciłem i złożyłem jeszcze raz, wygładziłem ponownie kieszeń "dla ostatecznego wyrównania" i nic. Mostek leży równo na desce, nie buja go, nie przechyla, nie styka się z krawędzią lakieru bo zostawiłem małą szczelinę między nimi. Pipaka też wykręciłem, ale co tam może brzęczeć? Sprężynek na śrubach nawet nie ma, całość leży na grubej gąbce. No głupi jestem... :o
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.