Autor Wątek: NewCzarnuchDay, czyli wszystko wyjaśni się w swoim czasie...  (Przeczytany 5698 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Tja, miałem robić suspens w temacie, a przez przedłużający się remont gitary, a potem mój wyjazd, zrobiłem focie dopiero dzisiaj. I to jeszcze zamiast porządne aparatem, to jakie-każdy-widzi pluszowym jeżem...

Detale
Detale

Ogólnie w tych pieniądzach jestem baaardzo zadowolony z wygody i ogólnej jakości wykonania (no, może poza lakierem z gumy do żucia i kilku baboli jak ta podkładka korygująca nachylenie gryfu) tego Corta. Z soundu już niestety mniej, to jest typowy jednokierunkowy rockowo-metalowy bas. Co prawda są tacy, co grają na nim funky (do znalezienia na YT), ale ogólnie i tak najprawdopodobniej będzie to tylko przejściówka.
Ale to pod jednym warunkiem - że znajdę kogoś, kto będzie chciał się zamienić za... też Corta. Konkretnie Curbowa V. Bo kupować nowego, a sprzedawać tego mi się niespecjalnie chce, szczególnie że mam bardzo fajnie utrzymany egzemplarz za cenę srajłejowego szrotu. Jeśli nie - trzymam go bezterminowo, bo tak mi się spodobał, że innych gitar już nawet nie tykam :P
« Ostatnia zmiana: 22 Kwi, 2014, 14:05:41 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.