Autor Wątek: cisza też gra - nie mam już bloga i zawaham się go użyć  (Przeczytany 12874 razy)

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Jeżeli chodzi o opinie na różne tematy, to polecam zajrzeć w cytat z mojego podpisu ;)

Jak mam już sypać jakimiś konkretami to momentami nie podchodzi mi tendencyjny styl Twoich niektórych wypowiedzi, korzystanie z jakichś stereotypów jak ten dzieciak z chęcią kupna wiosła za 1000 zł, co generuje momentami wrażenie bycia trochę close-minded. Ale z racji tego, że to blog, nie mam prawa się do tego przypierdalać, to Twoje miejsce do wyrażania Twoich opinii i należy Ci się trochę szacunku nawet za czas, jaki poświęciłeś na napisanie artykułów, zmontowanie strony, opłacenie hostingu. Ja prowadzić blogów np. nie zamierzam i niekoniecznie lubię je czytać, może dlatego że wolę sam wiedzieć najlepiej i sugerowanie się opiniami innych to trochę pójście na łatwiznę, do tego... może nie zawsze mnie też interesuje, co inni ludzie mają do powiedzenia ;)

Ale jesteśmy dwoma prawdopodobnie skrajnie różnymi facetami, więc pierwszy prawdopodobnie nie przekona drugiego do zmiany zdania i na odwrót. Życzę powodzenia z blogiem i zbieraniem lajków ;)