Jeżeli chodzi o opinie na różne tematy, to polecam zajrzeć w cytat z mojego podpisu
Jak mam już sypać jakimiś konkretami to momentami nie podchodzi mi tendencyjny styl Twoich niektórych wypowiedzi, korzystanie z jakichś stereotypów jak ten dzieciak z chęcią kupna wiosła za 1000 zł, co generuje momentami wrażenie bycia trochę close-minded. Ale z racji tego, że to blog, nie mam prawa się do tego przypierdalać, to Twoje miejsce do wyrażania Twoich opinii i należy Ci się trochę szacunku nawet za czas, jaki poświęciłeś na napisanie artykułów, zmontowanie strony, opłacenie hostingu. Ja prowadzić blogów np. nie zamierzam i niekoniecznie lubię je czytać, może dlatego że wolę sam wiedzieć najlepiej i sugerowanie się opiniami innych to trochę pójście na łatwiznę, do tego... może nie zawsze mnie też interesuje, co inni ludzie mają do powiedzenia

Ale jesteśmy dwoma prawdopodobnie skrajnie różnymi facetami, więc pierwszy prawdopodobnie nie przekona drugiego do zmiany zdania i na odwrót. Życzę powodzenia z blogiem i zbieraniem lajków