Autor Wątek: Trochę D.I.Y.  (Przeczytany 1755 razy)

Offline y

• Pr0
  • nisko albo jeszcze niżej
Odp: Trochę D.I.Y.
« 20 Lut, 2014, 17:55:38 »
yyyyyy nie bądź taki nerwowy.

nie jestem, po prostu daleko mi do zachwytu w temacie estetyki wykonania efektu, co nie powinno dziwić na forum, gdzie 90% spuszcza się nad czyimś bindingiem w gitarze :)

Posty połączone: 20 Lut, 2014, 18:02:09
Zazwyczaj kopia oznacza coś odwzorowującego oryginał. Więc gdzie tu kupowanie w ciemno skoro wiesz jak gra oryginał? Chyba ze ktoś "umie" zbudować kopię efektu która gra totalnie inaczej, ja nie umiem robić takich czarów.
A kopistów jest masa, bo sam Marshall tak zaczynał, a robota fajna i przyjemna. Jeden zna się na graniu, drugi na lutowaniu.

są kopie droższe od oryginałów. ale do tego trzeba by przetrawić i zrozumieć co miał na myśli Picasso ("Good artists copy, great artists steal.").

są mody kostek masowej produkcji.

Kliknij w link od Dmaligator. O tym właśnie piszę - to co zrobiłeś wygląda "na szybko i tanio". Nie widać, żeby Ci się chciało. Może nie masz smykałki do grafiki, może Tobie nie robi to różnicy - więc feedback ode mnie jest taki jak powyżej. Myślę, że nie tylko mi robi różnicę jak wygląda efekt, nawet jeżeli tylko po nim depczę.

Poza tym w Polsce nie każdego stać na wydanie połowy wypłaty na jedną kostkę gdzie jest masa innych wydatków.

... to chyba złe forum na te przemyślenia :)

Ale ok, nie mam urazy, mówisz co myślisz i jest git, nawet jeśli jak kolega zauważył bardziej to przypomina nerwowe wyrażanie opinii ale po to jest Internet żeby sobie ulżyć...

Bynajmniej. Pomyślałem, że wstawiasz to aby poznać czyjeś zdanie. Sprzedawalność kopii o nieokreślonym parametrze jakościowym sweryfikuje Ci giełda.

ja pass.
« Ostatnia zmiana: 20 Lut, 2014, 18:02:10 wysłana przez y »