Autor Wątek: Obecny stan produkcji muzycznej (?)  (Przeczytany 11822 razy)

Offline y

• Pr0
  • nisko albo jeszcze niżej
Samo też nadal gra. Moja Adrenalina ma w produkcji kolejną płytę a obecnie podkłada muzykę do spektakli.
NYIA nie gra od czasu śmierci Szymka Czecha. Kobong zmienił się w Neumę która również nagrywała dalsze produkcje (debiut mocno kopie dupsko).

Moja Adrenalina zmieniła parę lat temu nazwę na Semantik Punk, to co chłopaki zrobili z Ross'em Robinsonem jest wydane pod szyldem Semantik Punkt, pod tym szyldem działają, pod tym szyldem grali m.in. z Meshuggah. Te teatralne historie też pod tym szyldem.

http://semantikpunk.bandcamp.com

Piszesz Neuma - ale to nie jest Kobong ani w sensie składu ani muzy. W Neumie grał przez jakiś czas m.in. Karol Ludev z obecnego Semantik Punk a wcześniejszej Mojej Adrenaliny. Dwie płyty (bardzo dobre) i cisza.

Nie ma zbytu na taką muzykę (offową w zestawieniu z mainstreamem czy metalowym czy generalnie w stosunku do rynku muzycznego), nie da się z niej utrzymać/żyć. Dlatego Behemoth gra co gra, brzmi jak brzmi i wygląda (image) jak wygląda.

I nadal twierdzę, że ostatnia płyta Behemotha to mega postęp brzmieniowo/kompozycyjno/słuchalny.

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 10 Lut, 2014, 12:53:00 wysłana przez y »