Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: escape_artist w 23 Gru, 2013, 08:52:25Kamecki?btw nie spodziewalem sie kompletnie takiej muzy, po fragmencie na SC ktory tam kiedys wrzuciles to wydawalo mi sie takie lajtowe bardziej post-rockowe granie, a tu jest konkretny wpierdol momentamiNie, nie Kamecki A bo my gramy taki tam progresywny metal. Wokal mamy bardzo lekki, więc sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie już finalnie. Trzeba będzie go trochę schować, a wypuscić sekcje do przodu, zeby większy wpierdal był D:Cytat: commelina w 23 Gru, 2013, 09:17:36Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 08:42:12nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic Ty wiesz gdzie Czyżby tutej? http://m23studio.com/A tak na poważnie, to ja bym chciał kogoś z tzw. wysokiej półki. Jestem ciekaw ile Sneap by wziął.
Kamecki?btw nie spodziewalem sie kompletnie takiej muzy, po fragmencie na SC ktory tam kiedys wrzuciles to wydawalo mi sie takie lajtowe bardziej post-rockowe granie, a tu jest konkretny wpierdol momentami
Cytat: Lothar w 23 Gru, 2013, 08:42:12nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic Ty wiesz gdzie
nie zgadłeś ale początek 2014 będzie już miała logo na głowce na razie ciezko myslimy u kogo mixy robic