Autor Wątek: Aktualny G.A.S.  (Przeczytany 2576259 razy)

Offline escape_artist

• Pr0
  • Drę morde oraz zabijam szałtę. Majkel Patrz Wyżej!
Odp: Aktualny G.A.S.
« Odpowiedź #8975 22 Paź, 2013, 07:51:35 »
http://www.sevenstring.org/forum/sevenstring-guitars/252423-fame-forum-7-strings-prs-style-mayones-apparently.html
Najs!
( Obraz usunięty.)

heh, nareszcie ss.org odkryl dlugo skrywana tajemnice handlowa mayonesa :D :D :D
mnie wnerwili tak z 5 lat temu kiedy zobaczylem flame'a forum i złapalem gas na to, jak sie okazalo przestali go robic i rownolegle do flame'a na Polske, (sprawdzilem wtedy tym niemieckim sklepie ktory zajmuje sie dystrybucja), to robili juz wlasciwie wszystkie modele z serii flame włącznie z tym forum wlasnie pod nazwą "fame". Kontaktowalem sie z nimi mailowo to niespecjalnie mieli ochote odpowiadac na moje pytania a wtedy wlasnie rozgladalem sie za czyms PRS-opodobnym, ale pod marka flame juz tego modelu nie robili, a cena na "zachód" byla odpowiednio wyższa...wiec sobie odpuscilem. Fakt gitary są ładne, widzialem różne modele forum na wieszakach jak byłem raz u nich robic setup wiosła. Z modeli szesciostrunowych to był swego czasu, moze nawet nadal jest, taki ktory ma korpus "owiniety w abalone jak i gryf cały z głowka (podobnie jak w serii 1000 z ltd)
||Po prostu troche sie przyczepiliscie szczegolow zupelnie nie istotnych w tym momencie... || !!!!MAJKEL RÓB CEBULE!!!! ||Początkujący treser Lewiatanów ||