Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710768 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Moje codzienne obserwacje w temacie powyzej , dostarczyły mi az nadto dowodów o pojawieniu sie nowego gatunku kierowcy tzw królowa prostej. Sytuacja narasta  od kilku lat i przybiera na sile. Laski zrobiły sie agresywne za kierownicą, już nie ma mowy ze staną i przepuszczą, wciskają sie na tzw chama ,  no i  nie jestem w stanie przewidzieć co taka zrobi. Facet jest zdecydowanie prostszy w obsłudze, no chyba ze facet za kierownicą w kapeluszu, to podobny gatunek.
Czym sie charakteryzuje królowa prostej : zapierdala ile fabryka dała ( często metr od mego tyłka co w innych okolicznościach może i by było interesujące ) jak nazwa wskazuje  po prostej , niestety najbliższe skrzyżowanie, rozjazd, zjazd z obwodnicy to dla niej ocean rozterek i dramatów, ruszyć czy też nie , czy już czy może poczekać. Już wole jak sie zaczyna malować , po takiej wiem czego sie spodziewać i przynajmniej jest nadzieja ze jest normalną kobietą ;)
« Ostatnia zmiana: 13 Wrz, 2013, 08:28:11 wysłana przez commelina »