Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710651 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Odpękałem w monie 2 lata, tzw bezpłatne wczasy w MON . Wiem ze nie wolno uogólniać, było wielu wspaniałych oficerów, jednakze byla, niestety większość, którym zwyczajnie wojsko uratowało życie. Jeśli nie rozumiesz o czym mówie, zapytaj Ojca, na pewno bedzie wiedział o co kaman.

@b112,  to nie są debile, to bardzo cwane bestie. Nie traktuj każdego własną miarą. Oni dokładnie wiedzą czego chcą i po co tam są, ale to po co tam są  jest jest w absolutnej sprzeczności z interesami tzw zwykłych ludzi. Nie pamiętam od czasów pierwszych rządów "normalnych" czyli Mazowieckiego by powstała jakaś prawdziwie ale tak do bólu prawdziwie pomocna ustawa dla prowadzących działalność. To co jest dzisiaj to w zasadzie normalka i żadna łaska w cywilizowanym świecie. Tak a pro po, to ta wdzięczność kraju za to ze chce tutaj coś robić .
Nie jestem lewakim no bo i jak, ani prawusem, chooi wie kim jestem ;) , Nie trawie narodowościowców ani komuny, fanatyzmu religijnego skierowanego przeciwko drugiemu człowiekowi. I związków zawodowych :P
« Ostatnia zmiana: 26 Sie, 2013, 14:31:04 wysłana przez commelina »