Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710699 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Ależ Ty masz pokrętną logikę. Nie jestem zgorzkniały tylko realnie patrze na świat bez ideologicznej iluzji.
To gdzie sie urodziłem to przypadek i nie wybierałem sobie miejsca ani Rodziców co nie zmienia ze ciesze sie ze miałem tych co miałem. A za to gdzie sie urodziłem powtarzam nie ma co dziękować krajowi tylko Matce Naturze niech to w końcu do Ciebie dotrze. Kraj nie ma na to ŻADNEGO wpływu. To kraj ma farta ze ja się tutaj urodziłem i to Kraj powinien mi dziękować i być wdzięcznym ze tutaj zapierdalam i daję się okradać
Nie inputuj mi ani moim rodzicom ze coś sie udało oszukać !

Zacytuję klasyka : "urodziłem sie bo nie miałem innego wyjścia.." Młody jesteś w dupie byłes i gówno widziłeś to mniej więcej wpisuję sie w Twoją retorykę i sposób myślenia. Górnolotnymi frazesami cały świat jest wybrukowany. O poprzednim systemi faktycznie gówno wiesz i czy ktokolwiek z niego był w stanie cokolwiek wyszarpać to spora częśc tutaj wie. To tamten system rozszarpywał nas więc nie pierdol mi o tym ze moi starzy wycisneli coś z niego.
Weź sie do pracy i przestań pierdolić bo mi sie słabo robi a jak wiadmo jak ktoś nie ma racji w internecie to jest katastrofa ;)
« Ostatnia zmiana: 26 Sie, 2013, 13:42:03 wysłana przez commelina »