Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710554 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Aż mi się skojarzyło z fedajkinami Muad' Diba...

Gdyby zwiększyć kontrolę socjalną wobec takich ludzi (w szkole coś się dzieje z dzieckiem, dziwnie się zachowuje, etc. - psycholog, w razie większych problemów kurator) - nie chce mi się wierzyć, że to są miliony socjopatów zdolnych przechytrzyć taki aparat, a ich celem nadrzędnym jest zniszczenie wszystkiego, co nie-islamskie. Jak przyjechali gdzieś i wychowują w tamtym miejscu dzieci, to dzieci będą wychowywane na tamtejszych zasadach.
Zresztą, my Polacy, nie mamy z nimi problemów, a z drugiej strony ostatnio byłem świadkiem w Cafe Fajce (miejsce, gdzie można usiąść i pogadać przy sziszy, wszystko urządzone na styl orientalny) klienci, którzy gdzieś tam siedzieli w kącie siedzieli w kącie, śmiali się z prowadzącego lokal(jego arabskich korzeni i w ogóle obśmiewali całą kulturę).

Terroryści są z różnych krajów, a nie słyszałem, żeby się oskarżało Irlandczyków/katolików o IRA'ę albo Hiszpanów o ETA'ę. Każda religia ma swoich ekstremistów i ze wszystkimi trzeba walczyć w imię wolności.