Hehe. Opis aukcji z translatora? Dziwaczne, bo jeszcze są na to nałożone błędy, których translator by nie popełnił..
http://allegro.pl/5150-wzmacniacz-i-marshall-cabinet-plus-gitary-i3453002615.html "Ten wielki pedał" mnie rozjebał, że tak zrymuję...
Spoiler Wyjeżdżam Polskę, żeby wrócić do Nowej Zelandii (jestem nowa zelandczykiem), więc sprzedaję mojego ukochanego PEAVEY 5150 120W Mark I wzmacniacz i Marshall głośnika gabinetu. 5150 Mark I to wszystko-tube zaprojektowany przez peavey i Eddie Van Halen. To brzmi świetnie. Kanał czysty brzmi pełna i kanał overdrive może brzmieć słodko lub brutalne. W Power tubes spowodowane są na zmianę, ale używać go na koncercie w mgnieniu oka! Szafa Marshall ma kilka ran wojennych i skrawki - ale to pakowanie 4 z niesamowitą Celestion G12T-75 głośniki Oprócz 5150 i Marshall, jestem również zamiar dać Line6 Variax 300 gitara modelowana (potrzebuje niskie E-string siodło mikrofonu do naprawy), 13 ponownego ładowania baterii AA GP o mocy ładowarki bankowego. Może to być wykorzystywane do czegokolwiek - to jest wielki do zasilania Variax jak kiedyś 6 baterii w plecy o władzę. Variax jest gitara modelowanie, więc może zrobić wiele przekonujących dźwięków - akustyczna (normalny i 12 string), Fender, Les Paul, Rickenbacker, sitar, alternatywne stroje i inne modele gitar. Używałem go na moim ostatnim albumie na gitarach akustycznych. Digitech Digidelay X-series. Ten wielki pedał opóźnienie gościnnie 7 rodzajów opóźnienia, w tym pętli (4 sekundy) i TAP TEMPO. To nie kolor dźwięku i jest doskonałym dodatkiem do 5150 na pętli efektów wzmacniacza. Boss F5-6 podwójny przełącznik nożny. Jest to sposób bardziej komfortowe niż przełącznik nożny, który pochodzi z głowy 5150. dysponuje tryb chwilowy (wielka stopa utrzymać pedałów na klawiszach) lub tryb zatrzasku (przełączanie między kanałami i efektów na / z na 5150). Ja to kabel stereo do podłączenia do 5150. Cry-baby Wah GCB-95 pedał. Jest to dobrze znany, dobrze kochany pedału wah. Jest doskonałym dodatkiem do 5150. Proel pedał głośności. I naprawdę nie chce go sprzedać. To stereo pedał głośności z ustawianego pokrętła głośności minimalnej. To działa dobrze dla każdego wzmacniacza, klawiatury, co chcesz, aby kontrolować głośność. Gitara akustyczna Washburn. To nie jest wspaniałe - ale to jest za darmo z tej transakcji. Behringer Hi Zespół Flanger pedał. Ma 5 kontroli i może być stosowany jako flangera lub chorus. Dodaje trochę blasku swoim dźwiękiem. Nie zawiera żadnych kabli gitarowych, jak kable mogą naprawdę mieć wpływ na dźwięk i zaleca, aby wybrać to, co najbardziej lubisz. Ogólnie rzecz biorąc, jest to jednorazowa sprawa i to jest wielka kolekcja dla każdego muzyka. Umowa jest na 5150 z wszystkich innych wyrzucane rzeczy jest w za darmo. Indiwidualnie elementy nie są na sprzedaż. Można zarobić trochę pieniędzy, jeśli masz tę ofertę, a następnie sprzedawane elementy oddzielnie. kontakt mnie, żeby sprawdieć tej rzeczy