Autor Wątek: Android  (Przeczytany 182184 razy)

bandit112

• Gość
Odp: Android
« Odpowiedź #400 31 Lip, 2013, 21:13:28 »
Niedawno dotarł do mnie Lenovo którego temat był tu poruszany. Niestety troche to trwało, był problemy z chińczykiem, dostałem zwrot kasy i zamówiłem u innego kitajca, tyle że wersję 5 cali (Lenovo a830).

Na dzień dobry zmieniłem ROMa bo ten z którym telefon przyleciał nie obsługiwał aero2. Teraz wszystko działa.

Sama płynność jest na bdb poziomie, nie zauważyłem żadnych spadków (ale też nie wgrałem póki co aplikacji liczonych w setkach). Komfort uzytowania na 5 calach powala.

Najbardziej zaskakujące jest wykonanie - bardzo solidny poziom, telefon w dotyku wydaje się droższy niż np SIII (co też akurat nie jest bardzo trudne bo SIII w dotyku akurat jest tani), obudowa nie trzeszczy,wszystko idealnie spasowane itd.

Jakby kto się wahał może śmiało brać (zalecana smykałka do zabaw z ROMami).

Ja mam od długiego już czasu A820 - zajebista sprawa za 500zł z wliczoną przesyłką. Nic na tym nie zacina (4x1.2GHz, 1GB ram, porządny układ graficzny), sprawia wrażenie bardzo porządnego sprzętu, na baterii trzyma z 3 dni (wifi włączone, jasność na full, pogrywanie na kiblu czy też w oczekiwaniu na coś w gry), jestem mega zadowolony. Dotyk działa świetnie, ekran jasny też wysokiej jakości, dual sim... W sumie nie mam się do czego przyczepić.

Posty połączone: 31 Lip, 2013, 21:14:28
Co do GPS - testowany na trasie 300km, działa.