Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1710176 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Ja na szczęście nie miałem takich numerów z kurierami, co prawda raz musiałem jechać "na bazę", a drugi kurier zostawił paczkę u sąsiada, ale oba przypadki były za moją zgodą. Za to Poczta Polska notorycznie zostawia awiza na polecone i paczki, bo się nie chce chodzić 3 piętra w górę...

PS. Dun - dzięki wielkie! :tak: Sprawdziłem - działa.

Tylko czemu nie można było oryginalnie w KZK tak zrobić? Mam porównanie z komunikacją w Częstochowie, która sama w sobie jest  chujowa ;D ale wyszukiwanie jest dużo prostsze, a nazewnictwo przystanków zawsze (poza niektórymi tramwajowymi, ale to specyfika linii, lub takimi gdzie krzyżuje się kilka ulic więc lepiej jest nazwać punktem orientacyjnym - vide Komenda Miejska Policji) zawiera nazwę ulicy, np. "Dąbrowskiego-sądy" a nie wzorem KZK coś w stylu "śródmieście-sądy".
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.