Witam . Mam problem z LINE 6 GX lub z oprogramowaniem... zakupiłem go i na początku było ok jednak z czasem zaczeły się cyrki...mam pakiet metalshop [kilka kultowych wzmacniaczy do ostrego grania ] . Problem polega na tym że często po włączeniu czy to gotowego presetu czy stworzeniu własnego zestawu [ wzmaczniacz , compresor , bramka fx.... ] okazuje się że wzmacniacz choć rozkręcony na max gain gra jakby na czystym kanale lub lekkim crunchu
? czasem włączy się i jest ok , mocno przesterowany ale gdy tylko dotknę gałki gain sygnał ucina się i znów nawet rozkręcony na max gra lekkim crunchem . Zdaża się to zarówno na wzmakach z Metalshopu jak i standardowych . Próbowałem wyłączac i włączac ale nic to nie daje [ raz na 100 prób się uda ale...] . Sprawdziłem czy aby braka szumów zbyt nie wycina ale nie....Najdziwniejs
ze jest to że nie dzieje się tak bez przerwy [ laptop nowy z meggga dużą pojemnością więc ma gdzie pracowac ] . Jeszcze jadna rzecz jaką zauważyłem to to że kiedy włączam DUAL [funkcja umożliwiająca stworzenie 2 oddzielnych zestawów ] to gra tylko jeden lub w ogóle nie mogę jej aktywować . POMOCY