No wyjście jest takie że go wyłączasz i przepinasz monitory. Ja mam cały czas odpalonego np, wyłączam tylko listwę z kompem i PODem, co się w sumie rzadko zdarza.
No tak, tylko wtedy musiałbym te monitory podłączyć normalnie do zielonego wejścia jak na głośniki kablem typu Y który rozgałęzia mini jacka na 2 mono RCA albo TRS. A czytałem po necie i niektórzy odradzają te kable bo jakość dźwięku itd itp... więc już sam nie wiem. A jeśli chodzi o interfejs audioo to mam tylko LINE 6 POD STUDIO GX który ma 1 wejscie na jacka do gitary i jedno wyjscie na mini jacka na sluchawki lub głośniki więc lipa. A nie chce kupować jeszcze dodatkowo nowego interfejsu audio tylko po to żeby móc słuchac muzy na tych monitorach.. I tak już swój budżet trochę nadszarpnąłem
A Ty jak masz caly czas odpalonego ów PODa to ten niebieski ekran cały czas się świeci ? i widać to menu wyboru efektów itd ? czy to pojawia się dopiero jak włożysz jacka do guitar input ? niby kolega wyżej pisał że tak ciągle włączony pod nie ucierpi na tym, ale tak jakoś dziwnie troche, "katować" tego PODa HD który kosztuje nie mało do słuchania muzy itd.